Vorige week ontvingen we het bericht van Henry Bols dat Jobo Schoonmaakgroothandel bereid is om 2000 wc rollen te doneren aan Playroll! Bouwtechnisch brengt dit een aantal vraagtekens met zich mee, aangezien het praktisch niet mogelijk is om met verschillende formaten een stabiele piramide van 5 meter hoog te bouwen.

Heinrig-playroll

Om deze reden vragen we financiële donaties waarbij we iedere €0,25 als een wc rol beschouwen. Hoe dan ook, de fysieke donatie van 2.000 wc rollen wordt zeer gewaardeerd en zijn we erg dankbaar mee!

We gaan de rollen inzetten om te oefenen!! Op vrijdag 26 juni aanstaande zullen we in het midden van Schnitzelbelevenis Heinrig deze piramide bouwen.

Volgens onze berekening zal de piramide uit 15 lagen bestaan, waarbij de onderste rij in de lengte en breedte ook uit 15 rijen bestaat. De oefenpiramide zal ongeveer 1.5 meter hoog worden!

Omstreeks 17:00 uur starten de Playrollers met bouwen en we verwachten om 19:00 uur klaar te zijn. Aansluitend aan de bouw is er een pleeborrel in de bar aan de voorzijde van het restaurant. Om de bouw van de oefenpiramide en de pleeborrel heen zullen we een aantal activiteiten organiseren.

Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd om te komen kijken, of om een drankje te komen drinken tijdens de pleeborrel.

Via deze weg willen we nogmaals Henri en Henry bedanken voor de bijdrage! Lijkt het jou als bedrijf of persoon ook leuk om Playroll op wat voor manier dan ook te steunen, laat dan een berichtje achter via onderstaande commentaarbox, onze Playroll Facebookpagina of stuur een mailtje naar playrollhoogeveen@gmail.com

Een bijdrage kan uiteraard op meer manieren zijn dan enkel financieel!