Drie maanden voordat de toiletrol piramide gebouwd wordt is Team Playroll druk bezig om het totale aantal rollen van 43.000 bijeen te brengen. Met de toiletrollen wordt een piramide van 5 meter hoog gebouwd, wat voldoende is voor een vermelding in het Guinness Book of Records. Tijd om de balans op te maken.

Pulledagen

De afgelopen vijf weken stonden in het thema van de Pulledagen. Dankzij de vrijgevige sponsoren zijn er maar liefst 400 prijzen bij elkaar gebracht. Deze prijzen werden verdeeld over 1000 enveloppen. Voorbijgangers die voor €1,- een envelop trokken met daarin een lotnummer hadden prijs. Het lotnummer in de envelop correspondeerde met één van de vele leuke prijzen, zoals een rondvlucht boven Hoogeveen en een jaar lang gratis wc papier. De Pulledagen hebben in totaal €704,61,- opgebracht.
De overgebleven prijzen worden momenteel geveild op de Facebookpagina van Playroll.

Hoogeveen Culinair

In het kader van de naamsbekendheid verzorgt Team Playroll een stijlvolle VIP haal- en breng service. Toyota Ruyne heeft twee keer een gloednieuwe Toyota Auris beschikbaar gesteld. De taxidienst vindt plaats binnen een straal van 50 kilometer rondom Hoogeveen. Reserveringen kunnen gedaan worden via het telefoonnummer: 06-42848283. Vooraf reserveren is zeer aan te raden wegens de verwachte drukte. Indien er niet van te voren is gereserveerd is er een kans op een lange wachttijden.

Tussenstand

De totale opbrengsten tot op heden zijn er 22.790 rollen gefinancierd. Dit komt neer op een tussenstand van 53%. De komende drie maanden staan er alweer diverse activiteiten gepland, waarmee het overige aantal rollen bijeen gebracht gaat worden.
Via de Playroll website zijn de actuele tussenstanden zichtbaar. Het Playroll Facebook kanaal houdt geïnteresseerden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de wereldrecord poging.