Roelof Linde van Indruk Maken heeft aangegeven Playroll te willen steunen! Enige tijd geleden heeft Linde een lunch bijeenkomst in de Compaen gewonnen! Het gaat om een lunch voor 16 personen, die op 27 mei plaats vindt in de Educatoys zaal in de Compaen. Belangeloos werd ervoor gekozen de gehele prijs te doneren aan ons! De bijdrage wordt uiteraard zeer gewaardeerd en we willen daarom ook via deze weg het gehele team van Indruk maken enorm bedanken!

De organisatie van het Guinnes Book of Records heeft echter een groot aantal criteria opgesteld waar we ons strak aan moeten houden. Zo moet de wc rollen piramide vanzelfsprekend bestaan uit wc rollen en zal een eventuele piramide van kuipjes boter, vlokjes hagel en broodkruimels worden afgekeurd. Hebben we dan niets aan deze donatie? Natuurlijk wel!

We moeten alleen even goed gaan nadenken hoe we deze donatie gaan inzetten. Dit kan bijvoorbeeld door de lunch rechtstreeks te verkopen aan een bedrijf? Of door potentiële sponsors uit te nodigen en hen te overtuigen van ons idee en de kansen die er ook voor hun onderneming liggen?

Hoe dan ook! We zijn zeer blij met iedere vorm van hulp. Zo ook deze, maar ook jullie meedenken! Hebben jullie een idee over hoe we de donatie zo slim mogelijk in kunnen zetten richting ons doel? Laat dan even een berichtje achter in onderstaande commentaar box, of via Facebook!